Aut. kloakarbejde

Kloakmester udfører alt kloakarbejde

Hos Esbensen Nielsen udfører vi mange forskellige opgaver inden for kloakarbejde, og vi har stor erfaring på emnet. Vores kloakmester kommer ud og udfører kloakopgaver i områderne omkring Svendborg, Nyborg og Odense.

Kloakfirma med godkendt kvalitetsstyringssystem

Når du skal have udført arbejde på dit afløbssystem, så skal det udføres af et autoriseret kloakfirma med et godkendt kvalitetsstyrings system. Virksomheden skal opfylde en række krav, hvorefter den bliver godkendt i to år. Derefter skal den fornyes igen. Vi har selvfølgelig alle godkendelser i orden og er fuldt ud autoriseret til at udføre kloakarbejdet.

​Vores kloakmester kan hjælpe dig med følgende kloakopgaver:

-    Rensning af afløb
-    Kloakmesterarbejde
-    Kloakrensning
-    Dræn
-    Forsikringsarbejde
-    Nyanlæg
-    Kloakreparation
-    Re-etablering af dræn
-    Etablering af pumpebrønde

-    Certificeret rottespærremontør
-    Rotteskader
-    Kloak omlægning
-    Minirensningsanlæg
-    Spildevandsanlæg
-    TV-inspektioner
-    Faskiner og nedsivnings-oplæg
-    Olie og fedtudskillere​

​Når du har fået udført kloakarbejde af os, vil du automatisk modtage en detaljeret tegning af, hvad vi har lavet. Du vil selvfølgelig også modtage drift- og vedligeholdsplaner fra vores autoriserede kloakmester.

Det gør vi, så du er klar over, hvad vi har arbejdet med, og hvordan det hele fungerer. Tegning og færdigmelding sender vi naturligvis til kommunen, så du ikke skal tænke over det.

Hvis du vælger os som din kloakmester vil du ikke blive skuffet. Vi har yderst konkurrencedygtige priser og vi yder altid den bedste service, til vores mange tilfredse kunder. Kontakt os på telefon 62 54 13 90 eller e-mail lars@esben.dk og få et uforpligtende tilbud.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk