Badeværelser

Nyt badeværelse af fagmand med stor erfaring

Hos Esbensen Nielsen er vi eksperter i badeværelser, uanset om det er opsætning af nye badeværelser eller renovering af gamle. Vi udfører alt i forbindelse med boligens badeværelse, uanset om det er et vådrum der skal laves eller om det just er flisearbejdet der skal spartles.

Vi arbejder både for private og for erhverv, og vi kan bryste os af mange tilfredse kunder, inden for begge felter. Vi lægger vægt på god service og høj kvalitet, og det kan mærkes, når du får lavet nyt badeværelse hos os. Uanset hvilken form for istandsætning eller opsætning, du leder efter, kan vi helt sikkert hjælpe dig med et bud på en løsning.

Renovering eller nyt badeværelse

Det er forskelligt, hvad vores kunder leder efter, men vi kommer oftest ud for, at vores kunder leder efter istandsættelse af badeværelse, hvor der skal være stor fokus på stil, funktion og kvalitet. Vi udfører badrenovering og udskiftning i områderne omkring Svendborg, Odense og Nyborg.

Så har vi kunder, der blot leder efter at få repareret en mindre ting, hvis nu eksempelvis toilettet bliver ved med at løbe. Vi har dygtige samarbejdspartnere indenfor opførelsen og renoveringen af et badeværelse, så vi med hjælp fra dem, levere et helt færdigt projekt.

Med andre ord, så kan vi klare det hele, hvis du leder efter eksperter inden for nyt badeværelse. Vi gør det oven i købet til yderst konkurrencedygtige priser og vi går aldrig på kompromis med god service eller kvalitet.

Hør mere om dine muligheder

Kontakt os på telefon 40 25 20 91 eller e-mail lars@esben.dk og lad os hjælpe dig - måske behøver du ikke engang professionel hjælp for at løse dit problem. Uanset hvad, så står vi klar til at reparere, istandsætte, opsætte eller bare rådgive vedrørende jeres badeværelse.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk