Kalke og facadearbejde

Kalkning af facade udføres på ejendomme

Hos Esbensen Nielsen tilbyder vi facadepuds af bygninger, hvor vi naturligvis isolerer facaden inden vi pudser facaden. Vi giver dit gamle murværk nyt liv med facadepuds.

Vi har mange års erfaring inden for emnet, så vi ved hvad vi foretager os. Vi udfører kalkning af facade for både private og erhverv, i områderne omkring ​Odense, Svendborg og Nyborg.

Eksperter i kalk- og facadearbejde

Vi er i stand til at udføre facade- og kalkarbejde i højeste kvalitet, der holder længst muligt. Vores kalkning af facade holder cirka i fem år, men det varierer naturligvis fra facade til facade. Vi står altid til rådighed med den bedste rådgivning og service, så vi sikrer os, at du får præcist det produkt du ønsker.

Når vi udfører kalk- og facadearbejde, bruger vi en ung kalk til at starte med, hvorefter vi slutter af med en gammel kalk, som giver en lækker overflade, der er yderst modstandsdygtig. Det er noget vi har prøvet mange gange før, så vi ved hvad der skal til.

Få et tilbud på kalkning af facade

Hvis du skal bruge kalk- og facadearbejde, kan du roligt henvende dig os. Vi er i stand til at vurdere præcis, hvad I har brug for, samtidigt med at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den bedste service. Dette skal gælde lige fra de ringer til os og vil vide mere, til de har fået udført arbejdet færdigt.

Ring til os på telefon 40 25 20 91 eller skriv til e-mail lars@esben.dk og for at høre mere om kalkning og facadearbejde. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk