Renovering af hus

Renovering af hus i træ

Hos Esbensen Nielsen tilbyder vi et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov i forbindelse med renovering af hus. Uanset om det er en udestue, en terrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet.

Vi udfører både renovering af hus og tilbygninger, når boligen er forældet eller for lille. En tilbygning kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter.

Stor erfaring med boligrenovering

Vi har mange års erfaring i faget, og tilbyder derfor et væld af opgaver i forbindelse med renovering af hus. Vi udfører renovering- og tilbygningsopgaver i områderne omkring Nyborg, Svendborg og Odense.

Vi udfører blandt andet:

-    Ny udestue
-    Ombygning af udestue til et ekstra værelse
-    Udvidelse af badeværelset

-    Rumdeling til eksempelvis børneværelser
-    Tilbygning med stue/opholdsrum

​Inden du beslutter dig for at forlænge huset eller få det større badeværelse, som du og familien har drømt om, skal du naturligvis først sætte dig nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Hvis du er i tvivl om gældende regler for tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud på renovering af hus

Har du brug for inspiration eller priser på renovering eller en eventuel tilbygning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 40 25 20 91 eller sende en mail til lars@esben.dk, hvorpå vi leverer et uforpligtende tilbud.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk