Renovering og restaurering

Renovering af kirker og fredede ejendomme

​Vi har 20 års erfaring inden for renovering af kirker og fredede ejendomme, så man kan roligt sige vi har styr på det. Vi er faktisk nogle af de eneste tilbage, der beskæftiger sig med renovering af kirker og disse specielle ejendomme. Vi har forstand på at arbejde med gamle materialer, som det er de færreste, der kan den dag i dag. Vi arbejder primært i områder nær Fåborg, Odense og Kerteminde.

Vi kan formidle kontakt mellem indretningsarkitekt, eller en anden relevant specialist, hvis ikke vi er i stand til at hjælpe dig. Vi har mange dygtige mennesker i vores netværk. Hvis ikke vi er i stand til at hjælpe dig, så er vi helt sikkert i stand til at finde den rette til at hjælpe dig.

En renovering af kirker og fredede ejendomme kan gøre en stor forskel

Renovering af kirker og fredede ejendomme kan gøre en kæmpe forskel for strukturen og holdbarheden af den enkelte ejendom. Det kan sørge for, at ejendommen holder væsentligt længere tid, bliver mere energivenlig og modstandsdygtig over for eventuelle problemer.

Vi kan i samarbejde snakke samme om hvad dit behov er, hvilke materialer der skal bruges og hvordan du får det bedste ud af din ejendom. Vi lægger høj vægt på at beholde den gamle stil, men samtidigt sørge for det bliver funktionelt og modstandsdygtigt.

Det bliver hurtigt til en fordel for dig at få professionel hjælp, især hvis du står og skal bruge renovering af kirker og fredede ejendomme. Det er typisk lettere skrøbelige strukturer og det er vigtigt at tingene bliver gjort ordentligt, med de rigtige materialer og med en professionel hånd. Det kan vi hjælpe dig med.

Samtidigt er vi bekendt med alle de forskellige regler der findes inden for faget. Vi ved, hvad kravene er fra Kulturstyrelsen og Kirkeministeriet - så hvis du er i tvivl, så kan du bare ringe på telefon 62 54 13 90 eller skrive til os på vores e-mail lars@esben.dk og spørge os. Vi hjælper gerne.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk