Intro

Intro til Murermester- & Kloakmester Esbensen Nielsen​

​Opgavernes størrelse varierer meget, og spænder fra småreparationer, over forsikringsskader, til helentrepriser. Vi samarbejder med en række dygtige underleverandører, blandt andet tømrere, VVS'ere og elektrikere. Derfor behøver du kun henvende dig ét sted, hvis du ønsker din næste byggeopgave udført i høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser.

Esbensen Nielsen er også en kompetent samarbejdspartner, når det kommer til facaderenovering. Vi kan lave fuld restaurering af enhver facade, uanset alder og byggestil. Hverken gesimser, pilater eller kvader volder os problemer.

Særlige kompetencer inden for restaurering

Lige siden virksomhedens begyndelse i 1800-tallet, har Esbensen Nielsen beskæftiget sig med restaurering af kirker og andre gamle bygninger. Arbejdet udfører vi i samarbejde med Nationalmuseet.

Restaurering af kirker er en niche, vi har særligt stor erfaring inden for. At arbejde med gamle materialer og gamle byggeteknikker har givet os de rette kompetence, til at løse alle former for opgaver inden for denne specielle faggren.

Esbensen Nielsen udfører naturligvis også en lang række almindelige opgaver, herunder:

-    Delentrepriser og fagentrepriser
-    Ombygning og tilbygning
-    Trapper
-    Udvendig belægning
-    Kalkearbejde
-    Reparationsarbejde
-    Diamantboring fra 10 til 250 mm i beton m.m.

Ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig, din virksomhed, forening eller dit menighedsråd, så kontakt Esbensen Nielsen på telefon 62 54 13 90 .

Garanti for tilfredshed

Esbensen Nielsen er medlem af Dansk Byggeri og dermed tilsluttet BYG-Garanti. Det betyder sikkerhed for kvalitet. Sikkerhed mod fejl og mangler i op til et år. Og udgifter til evt. udbedring for indtil 100.000 Kr.Esbensen Nielsen A/S - Bjerrebyvej 94, 5700 Svendborg
Mobil: 40 25 20 91
lars@esben.dk