Lægning af tegltag

Professionel Lægning af tegltag på Fyn og Langeland

Hos Esbensen Nielsen A/S tilbyder vi førsteklasses tegltag til vores kunder omkring Sydfyn og Langeland, samt Faaborg-Midtfyn, men vi kører på hele Fyn. Med mange års erfaring indenfor branchen, er vi din lokale partner, når det kommer til tegltag.

Tegltag er ikke blot en vigtig del af bygningens arkitektur og æstetik, det spiller også en afgørende rolle i beskyttelsen mod det danske vejr. Når vi lægger tegltag, er nøgleordene arkitektur og funktionalitet. Derfor tilbyder vi skræddersyede tegltag, der passer til netop din ejendom. 

Fra renovering til nyt tegltag

Hos Esbensen Nielsen A/S kan vi hjælpe med alt fra mindre renoveringer og udskiftning til nyt tegltag. Uanset om du ønsker at bevare husets stil og udtryk med en restaurering eller at opgradere til et moderne og energieffektivt tegltag. Vi har mange års erfaring med tage og tegltag, og vi står klar med vejledning og råd, så du træffer det helt rigtige valg. Vi er klar til at sikre at dit tag ikke kun beskytter din ejendom, men også tilføjer den helt rigtige karakter til ejendommen.

Tegltaget - En langtidsholdbar investering

Et tegltag er ikke kun smukt at se på, det er også en utroligt holdbar løsning, der kan holde i mange årtier. Uanset om du overvejer et nyt tegltag eller ønsker at forlænge levetiden på det eksisterende, er Esbensen Nielsen A/S klar på opgaven. 

Sorte eller røde, klassiske eller moderne, et tegltag er tidløst og passer til mange arkitektoniske stilarter. Vi er specialister i at reparere og vedligeholde alle former for tegltage både udendørs og indendørs.


Med jævne mellemrum er det vigtigt at gennemgå tegltage, især dem uden undertag, for eventuelle skader, manglende understrygning og utætheder. Vores erfarne håndværkere udfører en grundig gennemgang af taget for at opdage potentielle problemer og forhindre små problemer i at udvikle sig til store skader. Ved en grundig gennemgang minimerer vi chancen for større skader på murværk, indervægge, lofter og gulve, som følge af utæt tagkonstruktion.

Ring og få en pris på lægning af tegltag

Har du spørgsmål til dit tegltag eller brug for hjælp til andre reparationer og vedligeholdelse? Eller skal du have et tilbud på udskiftning af tegltag? Tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 40 25 20 91, send en mail til Lars@esben.dk, eller udfyld vores kontaktformular.